MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI’NDA YENİ DÖNEM: Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı

28 Mart 2016 Pazartesi

Sayın Öğretim Elemanları,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Yükseköğretim sistemimizin ve kurumlarımızın uluslararasılaşma süreci kapsamında, “Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı” ile ilk kez 2016-2017 akademik yılında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen alanlarda öğrenci ve öğretim elemanı değişimi hareketliliği gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR

• Başvurular, proje ortağı olan 2 üniversiteden de istenilen tüm bilgi ve belgelerle birlikte, yurtiçindeki üniversite Mevlana Değişim Programı Ofisi aracılığıyla yapılacaktır.
  • Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı 2016-2017 akademik yılı başvuruları belgelerinin eksiksiz bir şekilde en geç 22 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’a kadar Mevlana Değişim Programı Koordinatörlük ofisine ulaştırılması gerekmektedir.

Başvuru ve Çağrı ile ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki bölümde ulaşabilirsiniz:

Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı Yürütme Kurulu Kararı için tıklayınız.

Proje Formu için tıklayınız.

Saygılarımızla,

Mevlana Değişim Programı Ofisi